Friday, May 15, 2009

Ayden is wearing CD



At the moment, Ive started CDing my baby, Ayden during nightime..
My CD collection still ciput kalau nak guna during daytime..:)
hemm..for the first time of handling CD..ok la..no leaking at all..
and the CD nampak cun jer dekat Ayden...ahhakkss
kira berjaya lah tu kann..kannn



and this in Ayden's new style of sleep..:) so cuteee

8 comments:

warm welcome said...

wahh!!! gud!!! dah pakai CD...!! juwita dulu sejak habis pantang lagi dah mintak abah dia belikan CD.. segala info pasal CD la dah bagi abah dia baca...tapi x mkn jgk!! sampai la ni tak terbeli... time tu selai CD RM70++ beb... pehtu, mana leh ade selai je kan? atleast kena ada 5 helai ke... mmm sekarang dah murah. ada my friend jual RM50 je.. tgu la second baby nanti pakai CD :)

zZana said...

rase mcm da selamtkan bumi jer biler pakai CD ni..huuhu:)

hapPY zuRa~~ said...

cd tu ape? cd lagu ke? ehehhe.. maklumle, org x de anak lagi kn.. hehe..

**jemput2 makan.. sodap tuuu.. ekekke.. =P~

cikahlong said...

zana,

nak try mybaby CD?

mamazana said...

Hi... just drop by... CD tu ok ke? Nak try jgk la bile dpt baby lg nanti... hehehe...

Irfan Rayyan Ridzuan said...

Zana, nk tanya CD tak sebabkan apa2 rash ker? Senang ker nk pakai maksudnyer.. Kena wash lepas every use ke cm mana?

Actually sgt blur bab CD ni, walaupun sudah berkali baca LOL

Any advice.. In simple yg boleh meyakinkn saya menggunakannya hehehe

Thanks

zZana said...

zura - CD stand for cloth diaper daa:)

cikahlong - nanti kita usha2 CD cikahlong k...*peace*

mamazana - crazy momy CD, so far so goooooood..

Irfan Rayyan Ridzuan - hye..muuuaahs for irfan yang chooomel..
niway mummy irfan, u should try CDIng 1st then mesti hilang kebluran tu..trust me!!

Eazyshop2u said...

Hi. Come and visit us at http://eazyshop2u.blogspot.com for a good quality, branded and affordable children clothing. New stock arrived (25 May) POLO Club for Boys! Other brands OshKosh, Mothercare, Carter's, Oilily, NEXT, Tommy Jeans also available...Grab yours while stock last!! TQ