Monday, August 17, 2009

Confessions of a Chocoholic

Pagi isnin yg damai ni, baru ku perasan yg ku telah di-Tag oleh Mummy Hnh hari sabtu lepas,,hehehe..sory sis last weekend balik kampung daa..First time buat benda Tag ni ..yelah ku kan suka jadi silent reader jer,,heheh..mummy Hnh punya psal ku layankan ajer...oraitt

1. Kek Coklat kegemaran anda?
Chocolate Banana by Secret Recipe


2. Kek Coklat jenis apa yang anda minat?
Chocolate Brownies (daddy Ayden yg kipas susah mati choc brownies ni, tapi lama2 mummy pun terjebak sama ;))


3. Biskut Coklat kegemaran anda?
Homemade Choc Chip Biscuit yg boleh dapat time raya jer tu

4. Coklat bagaimana yang anda suka?
Dulu waktu student, mummy layan Black Forest Cadburry jer. but now jarang lah beli chocolate,, saya takut gemukk....waaaargghhh

5. Di manakah anda biasa membeli Kek Coklat kesukaan?
Secret R and kadang2 order kat ofismate jer

6. Apakah mengenai Coklat yang anda suka?
Dulu waktu bercinta, time merajuk mesti dapat chocolate,,hehehhe

7. Berapakah harga sebiji kek yang biasa anda beli?
Last week baru jer beli Moist Choc Cake RM 30 for 1 kg from ofismate


8. Adakah anda hanya beli sebiji cupcake aje?
Dulu waktu kawen pernah ler order 50 cuppies from Loveliana ni buat hantaran..:)sodapp

Okay, kepada mangsa-mangsa seterusnya Tag ni,,sila jawab yer..*peace

1. Ibu wildan
2. Daya (mama juwita)
3. Cik Eda

5 comments:

petite4 said...

alamak... dapat tag pulak! wakakaka...

anggun said...

silap nick la pulak... ok ni baru betul mama juwita punya hehe. jap2 nk jawab tag nih...

zZana said...

hahh,,x jawb siap la..kena babap nanti,,hhehehe

ar.nie said...

Tenkiu laa, sudi layan tag ai... Ekeke :P

zZana said...

no problem punyo..hihkihkihk