Tuesday, July 7, 2009

Ayden 1st swimming

At 5 months old,, mummy akhirnya berjaya terjunkan Ayden dalam swimming pool kat bawah rumah tu ..yeayyy..Mase 3 months dulu mummy nak bawak dah..tapi daddy Ayden ni ..risaunyer lebihhh,,ehheh yelaaa...after mummy buat research by research ..cewah..kat sini..n tunjuk kat daddy ..barulah dapat approval,,
Enjoy the piccss!!






10 comments:

anggun said...

makin kiut la ayden skrg... bila la dapat jumpa nih...

zZana said...

haihhhh,,,kalau Ayden jumpe Juwita mau dingoratnyer anak dara tu nanti,,hehehhe

mummywildan said...

Ala Wildan smpai nk masuk 18 bln belom berkesempatan lagi ni. Kesian dia kang jd 'jakun' lak anak ku itu..

zZana said...

ate moh ler Wildan join Ayden main ayor ni,,ekeke

Nurhayati said...

seronoknye tgk Ayden mandi pool.. pic yang Ayden lentok pale kat pelampung tu sangat suka =)

zZana said...

anak bujang sya ni bab posing lentok2 memang expert,,ekekekekek..

Stephanie Liah said...

buy for him swimsuit babe..

zZana said...

of course step..swim diaper pun kena ada kann..

Stephanie Liah said...

yeah,swim diaper huggies bagus babe

rasidah said...

ayden can i borrow your duck.. we want to have a bbq this weekend.. roasted duck would be lovely... muahh..